Gästboksinlägg

Antal inlägg: 4

Namn: PG
Hemsida: http://www.warshipvasa.com
Tidpunkt: 2023-05-05 13:40
Har sommarhus i Hornsö min farmor född i Horns och henns bror var skomakare i byn. Passa bara för att renovera för mycket så ni inte väcker Karin Nauckhoff. Lycka till..

Svar: Karin är nog ingen fara. Finns andra som bott här längre och varit mer aktiva

Namn: Helen
Tidpunkt: 2022-10-14 11:01
Tillbringade många helger på Hornsögården i slutet av 70-talet på framför allt på teaterkurser och ledarskapsutbildningar. Håller med Jonas om alla minnen som kommer tillbaka efter alla år.
Känns som tiden stått still när man ser på bilderna från när ni tog över gården.
Helen


Svar: Det är roligt med alla som har härliga och skrämmande minnen härifrån. Jo tiden har nog stått stilla ett rejält tag här!

Namn: Jonas
Tidpunkt: 2021-12-07 16:56
Oj vilka minnen de bilderna väcker!
Alla sportlov under 70-talet, kurser i allt från näverflätning till ledarskap, hajker, nyårsbaler, klättra ut genom fönstret och smita över till tjejernas rum o sen gömma sig under täcket när ledarna kom, knacka i väggen till Karins rum så tjejerna blev livrädda, gå på spökjakt, sitta uppe hela natten och leka mäster, trånande men blyga tonårsförälskelser, blinkleken varje kväll, danslekar, den underbara maten efter en dag ute i snön...

Ta väl vara på detta arv!


Svar: Haha det finns tydliga tecken på allt bus som förekommit, men smita ut genom fönstren låter lite vådligt! Antar att det var på övervåningen även då.
Oja vi ska vårda detta väl, även om det tar sin lilla tid och ibland kan se ut som att vi inget gör.

Namn: Erik
Tidpunkt: 2020-12-21 20:55
Sympatiserar med er tanke om att återskapa det ursprungliga och intressant att följa vad som händer i den anrika Hornsövillan!

Svar: Tack. Tyvärr tar det mycket tid att få till både det ena och det andra så ibland kan det se ut som att det står alldeles stilla. Speciellt när inte hemsidan uppdateras så ofta heller. Men det pågår projekt dag in och dag ut året runt.

Skriv ett inlägg i gästboken

Denna gästbok är till för dig som vill dela dina tankar eller åsikter med andra, så ta och slå dig ner en stund och lämna ett avtryck i tiden.

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S